Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با همتای ایرلندی خود بر روابط پایدار دو کشور تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری مشترک با «دنیس او دونوان» رئیس مجلس سنای ایرلند که صبح امروز (سه شنبه، 11 مهرماه) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از سفر رئیس مجلس سنای ایرلند و هیأت همراه به ایران گفت: روابط ایران و ایرلند روابطی پایدار است و این سفر پایه‌های آن را تقویت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان مذاکرات خوبی در زمینه های مختلف با هیأت پارلمانی ایرلند صورت گرفت، عنوان کرد: در خصوص همکاری‌های پارلمانی خوشبختانه گروه‌های دوستی پارلمانی فعالی داریم که توسعه همکاری ها را در این زمینه پیگیری کرده و باعث می‌شوند سطح روابط تو کشور در حوزه های مختلف افزایش یابد.

وی در ادامه با بیان اینکه مطابق قانون برنامه ششم توسعه کشور اولویت‌های خود را در جلسه مشترک برای هیأت ایرلندی توضیح دادیم، اظهار داشت: در این رابطه به جذب سرمایه گذاری در حوزه انرژی‌های نو و پاک و تأمین تجهیزات حوزه‌های پزشکی و انرژی به معنای نفت و گاز تأکید شد.

لاریجانی در ادامه با اشاره به این مطلب که امیدواریم تجار ایرانی از ظرفیت‌های ایجاد شده بهره ببرند، تأکید کرد: این امیدواری را نیز داریم که دوستان ایرلندی نیز در تسهیل روابط بانکی تلاش کنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: در حوزه های همکاری های بین المللی نیز هم نظر بودیم به ویژه بر این مسأله تأکید شد که باید بر توافق بین المللی هسته ای همگی پایبند باشند.

وی در ادامه با اشاره به بخش دیگری از مذکرات خود با رئیس مجلس ایرلند که به مسائل منطقه اختصاص یافت، ابراز داشت: درباره بحران تروریسم در منطقه صحبت کردیم که دو طرف نسبت به این موضوع حساس بودند و هرگونه هرج و مرج طلبی در منطقه محکوم شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به اهمیت سفر رئیس مجلس سنای ایرلند به کشورمان خاطرنشان ساخت: امیدواریم سطح روابط تجاری، سیاسی و امنیتی افزایش پیدا کند.

رئیس مجلس سنای ایرلند: برجام به نفع اروپا و ایران است/ سفر هیأت اقتصادی ایرلندی به ایران برای افزایش روابط تجاری

دنیس او دونوان رئیس مجلس سنای ایرلند نیز در ادامه این نشست خبری ضمن ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران، این سفر را نخستین گام در حوزه روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست و گفت: ما به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا معتقدیم که توافقنامه برجام باید ادامه پیدا کند.

رئیس مجلس سنای ایرلند در ادامه با بیان اینکه اتحادیه اروپای متحد می تواند باعث ثبات در منطقه خود شود، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز در منطقه نقش پایدارکننده داشته و باعث ایجاد ثابت شده است.

وی در ادامه ضمن تشکر از رئیس جمهوری ایران به خاطر تلاش در حوزه مبارزه با تروریسم اظهار داشت: ایرلند مایل است در حوزه مبارزه با تروریسم با ایران همکاری کند.

او دونوان در ادامه با تأکید بر افزایش سطح مناسبات با ایران بیان کرد: در خصوص صادرات تجهیزات صنایع کشاورزی و دارو و به اشتراک گذاشتن فناوری‌ها همکاری هایی با ایران داریم که آن را افزایش می دهیم و رایزنی برای تجارت نیز صورت دادیم که در همین زمینه هیأتی اقتصادی ماه آینده به ایران سفر می کند که این اقدام را نخستین گام مثبت در حوزه تجاری و اقتصادی میان اتحادیه اروپا و ایران تلقی می کنیم.

وی در ادامه با ابراز خرسندی از اولویت‌های قانون برنامه ششم توسعه کشور در حوزه محیط زیست و آب که در جلسه مشترک با دکتر لاریجانی تشریح شد، عنوان کرد: اگر می توانستیم آب باران را از ایرلند به ایران صادر می کردیم چرا که در فصولی از سال با بارندگی های زیادی روبرو هستیم لذا اگر امکان آن وجود داشت در این خصوص کمک می کردیم.

رئیس مجلس سنای ایرلند در پایان در پاسخ به سؤالی در خصوص نقش کشورهای اروپایی در پایبندی به توافق برجام خاطرنشان ساخت: دولت ما و اتحادیه اروپا از توافق برجام و اقدامات مثبتی که در این خصوص انجام شد رضایت داشته و اجرای آن را به نفع تمام طرفین می داند لذا ما تمام تلاش دیپلماتیک خود را می کنیم تا این توافق برای ایران و اروپا مثبت باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد