Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@18:37:40 GMT

برنامه ایران برای سده نو چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۴۳۵۲۰

برنامه ایران برای سده نو چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، همایش «تحول برای سده نو» قرار است امروز ۲۹ آبان ماه در در هتل سیمرغ راس ساعت ۱۳:۵۷ دقیقه آغاز شود ساعتی که همه باید به آن وفادار باشند تا حداقل در یک ساعت مشخص در یک برنامه حضور پیدا کنند.

این همایش توسط آرش نورآقایی برگزار می شود پژوهشگر حوزه گردشگری و کارشناس این حوزه که در طول سالها توانسته همایش های مختلفی را در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی با موضوعات فرهنگی برگزار کند و با مسئولیت های مختلفی که در حوزه راهنمایان گردشگری داشته پیگیر مسائل مربوط به آنها باشد و به معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی سابق و وزارت میراث فرهنگی فعلی مشاوره دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا در نظر دارد تا همگان را نسبت به سده نو آگاه کند چرا که تنها ۸۲۰ روز به تاریخ ۱۴۰۱.۱.۱ مانده است. روزی که در تقویم سده و قرن نو آغاز می شود همانند آغاز سال جدید در روز اول هر سال.

نورآقایی دراین باره به خبرنگار مهر توضیح داد: در این مدت کوتاه هنوز هیچ برنامه ای برای ایران نداریم. ۸۰ میلیون ایرانی وارد قرن نو می شوند آیا نباید فکری کنند که قرار است در ۱۰۰ سال آینده چه کار کنند و یا در ۱۰۰ سال اخیر چه کرده اند و می خواهند از کجا به کجا برسند؟ ۸۰ میلیون نفر نه در محدوده شخصی و یا خانه خود بلکه در جغرافیایی به نام ایران برای یک قرن بعد چه برنامه ای دارند؟ ما میخواهیم در آینده چه چیزی را تغییر دهیم؟ باید چه کار کنیم؟ ما میخواهیم در این برنامه تجربه کشورهای دیگر را وقتی قرار است وارد قرن جدید شوند بازگو کنیم.

وی افزود: در صد سال اخیر اتفاقات زیادی را داشته ایم از ساختن برج هایی مانند برج آزادی، انقلاب مشروطه و ... حتی نام ایران در صد سال گذشته تغییرات زیادی کرده است. ما میخواهیم در این همایش از اتفاقات این چند سال بگوییم و اینکه در آینده چه اتفاقی می افتد . در آینده ای که می گویند ربات ها فوتبالیست جهان می شوند و بسیاری از کارها را به آنها می سپارند. ما می خواهیم بگوییم آیا برای اینها برنامه داریم؟ آیا میدانیم که میخواهیم در رشته های ورزشی و یا المپیک چه کار کنیم؟ آیا برنامه ای داریم تا برنده نوبل معرفی کنیم؟ ما از الان باید بدانیم برنامه هایمان برای سالی که از اول فروردین ۱۴۰۱ شروع می شود چیست؟ 

نورآقایی ادامه داد: من به وزارت خارجه پیشنهاد کرده ام همانطور که همه در سال جدید صله ارحام انجام می دهند و به خویشاوندان خود سر می زنند ؛ می توان در مدت کوتاهی با همکاری کشورهای دیگر در سده نو ویزای کشورهای حوزه ایران فرهنگی را برداشت و مثلا با کشورهایی مانند تاجیکستان و یا ازبکستان در مدت محدودی رابطه گردشگری دیگری را ایجاد کرد تا بتوانیم با مردم این کشورها بیشتر آشنا شویم. یا در نوروز بتوانیم ورزش هایی مانند چوگان که همیشه در نوروز برگزار می شده را به شکل دیگری برگزار کنیم. 

وی با طرح این سوال که آیا قرن و سال نو نمی ارزد به اینکه فکر کنیم قرار است در سده نو چه کاری انجام دهیم؟ بیان کرد: سده نو از سال ۱۴۰۰ شروع نمی شود بلکه از سال ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد این تاریخ گذاری در همه جهان از اول سال صفر آغاز نمی شود. این موضوع را خیلی ها به اشتباه بیان می کنند.

نورآقایی با دعوت از همه گروههای فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی سعی دارد تا همگان را به این فکر وادار کند که قرار است در سده نو ایران چه شکلی به دنیا معرفی شود. چه برنامه ای برای آن وجود دارد و به این فکر کنند که قرار است در این سده چه تحولاتی بیافرینند. یکی از مهمترین نکاتی که نورآقایی در صدد است تا به آن بپردازد این است که یک سوم جمعیت ایران در سال ۱۴۳۰ سالمند خواهند بود.اگر به این موضوع از الان فکر نکنیم چه اتفاقی می افتد و کشورهای دیگر برای آن چه اقداماتی انجام داده اند.

کد خبر 4776641 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی هفته کتاب هفته کتاب و کتاب خوانی ترجمه گردشگری کتاب و کتابخوانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازار نشر ادبیات ادبیات جهان رایزنی فرهنگی میراث فرهنگی نقد کتاب تازه های نشر طرح پاییزه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۳۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان

آفتاب‌‌نیوز :

بورل با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: با حسین امیرعبداللهیان گفتگو کردم تا بار دیگر بر اهمیت خویشتنداری و تنش زدایی در منطقه تاکید کنم.

وی در سایه ادعا‌ها علیه برنامه صلح‌آمیز اتمی کشورمان، به «ضرورت ادامه همکاری‌ها در زمینه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» هم اشاره کرد.

برنامه اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم ایران در پی عملیات وعده صادق، از دیگر موضوعاتی است که به گفته بورل در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان مورد بحث قرار گرفت. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: «من تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران را توضیح دادم.»

به گفته بورل تحریم‌های جدید، ممنوعیت انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و صادرات آن به آنچه گروه‌های نیابتی ایران در منطقه خواند، شامل می‌شود. جزئیات این تحریم‌ها تا زمان انتشار این خبر، به صورت رسمی اعلام نشده است.

امیرعبداللهیان پیشتر در واکنش به تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: مایه تاسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن تقریباً چیزی بیش از کلمات توخالی نیست.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر

حسین امیرعبداللهیان و شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در این تماس، آخرین وضعیت تحولات فلسطین و تلاش‌ها و تحرکات دیپلماتیک جاری برای توقف فوری تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و نسل‌کشی مردم بی‌دفاع فلسطین و راه‌های تسریع در ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را مورد بررسی قرار دادند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن حجاب است
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • آخرین وضعیت افشین قطبی و تیم ملی ایران
  • اسلامی: گروسی به ایران می‌آید
  • تجلیل از کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق
  • عزیزی: برای مسابقات آسیایی تنیس برنامه داریم
  • عکس‌| قاب مشترک میثاقی با ۳ قهرمان آسیا