Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر رادیو ایران از ضرورت تعامل برنامه‌های رادیویی با مخاطبان در فضای مجازی می‌گوید.

محمدجعفر محمدزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا  درباره برنامه‌های این شبکه رادیویی در حوزه صیانت از زبان فارسی عنوان کرد: رادیو ایران به عنوان پایگاه اصلی صیانت از زبان فارسی در معاونت صدا شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم صرفاً  به یک یا دو برنامه در زمینه پاسداشت زبان فارسی و  حمایت از آن اشاره  کنیم درست نیست.تلاش من و همکارانم در رادیو ایران این است که تمام برنامه‌های این شبکه در این مسیر تولید و پخش شوند.

 وی گفت:  رادیو ایران، رادیوی ملی است و توقع هم همین است که در همه حوزه‌ها و شئون رفتار ملی داشته باشد.زبان فارسی هویت ملی و ارزش ملی ماست.  توجه و حوزه برنامه‌سازی ما در رادیو ایران علاوه بر داخل کشور، معطوف به  قلمرو ایران فرهنگی هم هست.

 محمدزاده افزود: مشخصاً برای شنوندگان کشورها و مناطقی همچون افغانستان، تاجیکستان، شبه‌قاره هند، ترکیه و آذربایجان برنامه‌‌ای  به نام «پارسی گویان» را داریم که پخش آن از ابتدای سال 1398 آغاز شده است. در هر قسمت از این برنامه سراغ یکی از شاعران و ادیبان پارسی‌زبان قلمروی زبان فارسی می‌رویم. وقتی این برنامه را آغاز کردیم، فکر نمی کردیم این قدر مخاطب پیدا کند.امروز ما از خارج از کشور مهمانان تلفنی و پیام‌های فراوانی داریم که نشان می دهد مخاطبان پارسی‌زبان از برنامه‌هایی که با چنین موضوعاتی تهیه می‌شود استقبال می‌کنند.جا دارد همین جا از آقای اسماعیل‌پور تهیه‌کننده  برنامه پارسی‌گویان هم تشکر کنم.

 مدیر شبکه رادیویی ایران گفت: علاوه براین ، در برنامه کافه هنر به نقد وضعیت زبان فارسی می پردازیم. آیتم‌های کوتاهی تحت عنوان «آیین سخن» داریم که با موضوع پاسداشت زبان فارسی از زمان پخش برنامه‌های صبحگاهی تا  برنامه‌های شبانگاهی پخش می‌شود.

وی افزود: در همین زمینه  کلاس‌های مرتبی را با حضور اساتید برای گویندگان و هنرمندان برگزار می‌کنیم ضمن این که ارزیابی مداوم افراد و برنامه‌ها را داریم. با این حال با توجه به این که به‌صورت 24 ساعته برنامه داریم با تمام مراقبت‌ها گاهی ممکن است ایراداتی هم دیده شود که سعی میکنیم آن را هم برطرف کنیم.

محمدزاده  با اشاره به آغاز  پخش برنامه رادیویی «پنجشنبه جمعه» به عنوان برنامه تابستانه رادیو ایران افزود: این برنامه به تهیه کنندگی خانم زهرا قاندی و اجرای آقس منصور ضابطیان از دوهفته پیش آغزا شده و تا کنون چهار قسمت آن هم روی آنتن رفته است.  ساختار نو و جذابی دارد و علاوه بر پخش رادیویی در قالب چندرسانه ای و بصه صورت تصویری هم در شبکه اب مجازی قایل تماشا است.  یعنی همزمان به صورت  تصویری هم پخش می‌شود و تلاش ما این است که در رادیو نماهم جلوه ها یتوصری آن را داشته باشیم.   در همین دو هفته هم شاهد هستیم که بحش های مختلف این برنامه در فضای مجازی دست به دست می چرخد. و بازخوردهای بسیار مثبتی داشته است.

 وی افزود: تعامل برنامه های رادیویی با مخاطب در فضای مجازی ضروری استرسانه در دنیای امروز ناگزیر است که از اهمه امکانات برای تعامل با مخاطب استفاده کند این اتفاق در برنامه پنجشبنه جمعه افتاده است و در برنامه‌های دیگر شبکه هم تلاش میکنمیکه این تعامل و استفاده از ظرفیت های فضای مجازی استفاده کنیم.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: رادیو رادیو ایران منصور ضابطیان فضای مجازی رادیو ایران زبان فارسی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    عزیز منصوری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان به اتفاق همکاران بخش فرهنگی سر کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان از کرسی زبان فارسی دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه دولتی نخجوان بازدید کردند.

 این جلسه  با حضور رئیس دانشگاه، معاون   و تعدادی از مدیران  و اساتید زبان فارسی دانشگاه و نماینده وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در جمهوری خود مختار نخجوان برگزار شد.

در این جلسه، حاضرین در مورد وضعیت آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختار نخجوان و راه‌های توسعه ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی در این حوزه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

 

دیگر خبرها

  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت